beats by dre cheap

Sve je u zivotu dobra lekcija

Danas na prvi dan proljeca, na ovom lijepom vremenu vidjela sam uciteljicu.
Nije ona mene voljela nikad i to ona zna odlicno, a ni ona meni nije bila draga. Tacnije od momenta kada mi je ona prije svega kao pedagog rekla da sam glupa. Jer mi matematika nije nikad isla niti se ona trudila da mi fino objasni, a niti sam se ja trudila da je shvatim. Mozda mi je krivo sto se nisam potrudila zbog sebe da je savladam, ali od tog momenta ja je mrzim. Znam ja ekonomisati, stedim odlicno, razumijem se u kusur i te stvari ali one zadatke mrzim iz dna svoje duse.
Ne mogu lagati i reci da ta rijec nije ostavila neki trag na mene jer znam da jeste. Naravno sad sam odrasla osoba svjesna sebe, ali znate tad su bile skakljive godine.

Najbrze prodju te prve cetiri godine skolovanja, a najvise se razvuku sljedece cetiri sad vec pet. Prije pet godina ili sest govorila sam da kad je vidim zelim joj na kulturan nacin mnogo cega reci. Ono kao olakasti dusu bla, bla, bla i te sad vec gluposti. Medjutim proslo je pet godina, a ja vise nisam ista ta osoba.
Nisam je mogla nikako mimoici jer isla dirketno prema meni, a ja sam se s njom pozdravila i poljubila. Nije u meni bilo ni trunku osjecaja bijesa, proslosti i nekog osjecaja kojeg je prije bilo. Stala sam s njom jedno 20-ak mniuta i pricala, kako studiji, pitala je za neke osobe koje zna takodje i tako. Mogu reci da mi je savsim ok sto sam je vidjela, a ne se osjecam posebno zbog toga sto sam rekla da studiram. Niti sam to sve ono fino upakovala nego direktno, ali se zato ona zacrvenila jer nije ocekivala da cu se s njom pozdraviti i ispricati.

"Nisam ocekivala da ces se sa mnom pozdraviti."
-Meni je bas drago uciteljice da sam vas vidjela. I zaista tako osjecam. (:


http://.blogger.ba
20/03/2017 17:29